Staartje trek


Details

De bedoeling van dit spel is dat je met 2 mensen allebei in een verschillend pak gaat en dan moet je proberen om de staart van je tegenstander er af te trekken.

De eerste die dat lukt heeft het spel gewonnen je kan het natuurlijk spelen zoals je wilt je kan meerde rondes doen of hoe vaak het lukt in een bepaalde tijd.

Kenmerken

Het spel bestaat uit 2 pakken met allebei een staart en een helm bij het spel krijg je ook een mat geleverd waar je het op moet spelen.

De mat heeft een doorsnede van 450 cm om het zelf te vervoeren zal u wel met een grote auto moeten komen zoals een bus het past niet zomaar in iedere auto.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.