Airhockey


Airhockey tafel huren voor jouw evenement

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of familieweekend plant, een airhockey tafel voegt gegarandeerd een flinke dosis plezier toe aan de sfeer. Bij Reemark begrijpen we het belang van een vermakelijk element op elk evenement en daarom verhuren we onze hoogwaardige airhockey tafel voor jouw evenement.

Airhockey huren bij Reemark

Wil je een airhockey tafel huren bij Reemark? Dan geniet je van verschillende voordelen, waaronder:

  • Bezorg- en installatieservice.
  • Levering een dag van tevoren.
  • Lage bezorgkosten.

Afmetingen

De afmetingen van onze airhockey tafel zijn:

Dimensies Afmeting
Lengte 190 cm
Breedte 95 cm
Hoogte 80 cm

Topkwaliteit airhockey tafels

Bij Reemark streven we altijd naar topkwaliteit en onze airhockey tafels zijn daar geen uitzondering op. Onze tafels zijn stevig gebouwd, voorzien van soepele speeloppervlakken en krachtige blowers om het spelplezier te maximaliseren. Met een Reemark airhockey tafel ben je verzekerd van urenlang vermaak voor alle leeftijden.

Onze kosten

Het huren van een airhockey tafel bij Reemark is gemakkelijk en betaalbaar. Voor een scherpe prijs vanaf slechts € 74,95 huur je bij ons al een airhockey tafel. Met deze betaalbare optie voeg je moeiteloos een spannend en vermakelijk element toe aan elk feest of evenement.

Bezorg- en installatieservice

Bij Reemark zorgen we voor de bezorging en installatie van je airhockey tafel. We brengen de airhockey tafel op tijd bij jou op locatie en nemen de volledige montage en demontage voor onze rekening. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over transport en installatie! De kosten hiervoor bedragen slechts € 35,- plus een vergoeding van € 0,73 per gereden kilometer.

Huur een airhockey tafel en maak je evenement onvergetelijk!

Wil je onze airhockey tafel huren? Neem vandaag nog contact met ons op via 0299 463 603 of stuur een e-mail naar info@reemark.nl. Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen met een Reemark airhockey tafel.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.