Hollandse rodeostier


Hollandse rodeostier huren bij Reemark

Huur deze oer-Hollandse rodeostier bij Reemark en maak van elk feest een onvergetelijk avontuur! Deze wilde, bruine stier van eigen bodem bokt naar verluidt nog harder dan de Western stieren en is alleen te berijden door de allerbeste Nederlandse cowboys. Klim op de rug van dit wilde beest, grijp de teugel met 1 hand vast en blijf zo lang mogelijk zitten! Durf jij de uitdaging aan?

  • Ophalen of aflevering bij jou thuis
  • Gegarandeerd een wild succes
  • Rodeostier huren tegen de beste prijs

Veilige rodeostier voor maximaal plezier

Met een indrukwekkend valkussen van 6 meter in diameter en een dikte van 80 cm garandeert de mechanische rodeostier van Reemark een veilige landing na elke wilde rit. Dit royale, zachte kussen omringt de wilde Hollandse stier, zodat iedere deelnemer, ongeacht hoe de rit afloopt, zacht en veilig neerkomt.

Kenmerken rodeostier

Valkussen

Gewicht 80 kg
Afmetingen 6 meter in diameter x 80 cm hoog

Rodeostier

Gewicht 400 kg
Afmetingen 180 cm x 50 cm

Afhalen en installatie

De Hollandse rodeostier haal je bij ons af op de Zesstedenweg 1, Warder. Voor de installatie heb je minimaal 1 vrije stroomgroep van 16 ampère nodig. Let op dat deze groep daadwerkelijk vrij is. Dit garandeert voldoende stroomvoorziening voor de mechanische Hollandse rodeostier, zonder beïnvloeding van andere apparaten of overbelasting van het circuit.

Installatieservice

We bieden bij Reemark ook een montage- en demontageservice aan voor slechts € 35,-. We zorgen voor een correcte op- en afbouw, zodat je je hier geen zorgen om hoeft te maken!

Bezorgservice

We bieden bij Reemark ook een bezorg- en installatieservice aan waarmee we jou volledig ontzorgen. We leveren de Hollandse rodeostier ruim op tijd bij je thuis af en zetten hem direct voor je op. Als het feestje of evenement klaar is, breken we hem weer af en ruimen we alles netjes op. De kosten voor deze service bedragen € 35,- met een vergoeding van € 0,73 per verreden kilometer.

Contact opnemen

Heb je een vraag over het afhuren van een rodeostier of wil je meer informatie over de bezorgservice? Neem gerust contact met ons op via 0299 46 36 03 of stuur een mail naar info@reemark.nl. We helpen je graag verder.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.