Beach run


Opblaasbare stormbaan in beach thema voor jong en oud

Onze opblaasbare stormbaan in beach thema brengt het strand naar jou en is perfect voor elk feest, van kinderfeestjes tot zeskampen. De extra brede stormbaan van 17 meter lang bestaat uit maar liefst 7 uitdagende spelelementen. Daag je vrienden, familie of collega’s uit tot een race, trotseer zo snel mogelijk alle hindernissen en glij als eerste van de glijbaan af om de overwinning te pakken. Deze kleurrijke ‘Beach run’ is een absolute eye catcher en staat garant voor uren aan vermaak, hilarische valpartijen en brede glimlachen voor jong en oud. Met wie ga jij de strijd aan?

  • Kleurrijke stormbaan
  • Afhalen of bezorging aan huis
  • Montageservice beschikbaar

Producteigenschappen

De ‘Beach run’ stormbaan bestaat uit 2 compacte delen. De producteigenschappen zijn als volgt:

Gewicht 17 x 4 meter
Afmetingen L x B 17 x 4 meter
Transportafmetingen 2 aparte kussens van 100 x 140 cm

De stormbaan is aan alle kanten voorzien van veiligheidsnetten voor maximale veiligheid tijdens het speelplezier.

Afhalen en installatie

De stormbaan haal je op bij ons filiaal aan de Zesstedenweg 1 in Warder. Bij de huur zitten 2 blowers van ieder 1100 watt inbegrepen. Nadat je de 2 kussens hebt uitgevouwen, sluit je de blowers aan die de kussens volledig opblazen. In totaal duurt het opzetten van de ‘Beachrun’ stormbaan ongeveer 15 minuten.

Bezorg- en montageservice aan huis

Bij Reemark bieden we een handige bezorg- en installatieservice aan. We leveren de opblaasbare stormbaan tijdig bij jou thuis af en verzorgen de complete montage en demontage. Zo ontzorgen we je volledig van transport en installatie! De kosten hiervoor bedragen € 35,- met daarbovenop een vergoeding van € 0,73 per gereden kilometer.

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over de afhuur van deze ‘Beach run’ stormbaan of over onze service? Neem gerust contact met ons op via 0299 46 36 03 of stuur een mail naar info@reemark.nl. We helpen je graag verder!

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.