Cactus XXL


SPELREGELS

Uitgangspositie:

Zet de Cactus in het midden van de kring spelers en steek aan elke zijden 10 stokken willekeurig in de bovenste helft van de toren in de gaatjes van de Cactus, zodat de stokken er aan de andere kant weer uit steken. Stop alle 20 ballen aan de bovenkant in de cactus zodat deze op en tussen de stokken rollen. Spreek af welke speler begint, speel met de wijzers van de klok mee.

Het spel:

Iedere speler kiest zijn/haar eigen kleur ballen om mee te spelen. Haal om de beurt een stok uit de cactus en plaats deze ergens anders weer terug. Doe dit zodanig, dat jouw eigen kleur ballen naar beneden vallen, en dat je de ballen van je tegenstanders blokkeert door je stok tactisch terug te plaatsen.

Het einde van het spel:

Je hebt gewonnen als alle 5 ballen van jouw kleur als eerste uit de cactus zijn gerold. Gefeliciteerd!

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.