Hottub mobiel


kenmerken

Deze hout gestookte  hottub staat op een aanhangwagen en word door onze medewerker geplaatst op uw locatie ! Het bad is 2 meter groot en er kunnen 8 personen heerlijk genieten van het warme water. Wij leveren de hottub incl. hout voor een dag / avond stoken. Er gaat 1400 liter in de tub ( 3 a 4 Euro ) . De hottub word door ons geplaatst u vult deze zelf met water en dan kunt u gaan stoken ..na 2 uur is het water op  een heerlijke warme temperatuur en dan heeft u zowat u eigen verwarmde zwembad. De huurprijs is berekend op transport in de regio Edam-Volendam, verdere locatie prijs op aanvraag. Voor meerdere dagen / weekend speciale prijs.

details

De afmetingen van de aanhanger zijn : 4 meter lang en 2,25 meter breed wilt u de hottub zelf verhuren heeft u een E rijbewijs nodig.

Om de hottub recht neer te zetten zitten er aan de onderkant van de kar stel poten om de druk van de wielen af te halen en om te zorgen dat die helemaal recht staat.

 

  • super leuk
  • uniek
  • heerlijk warm
  • een echte blik vanger

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.