Safaribaan


Details

De survivalbaan op safari. Ga tussen de obstakels door, klauter onder de bogen door en klim dan via een touwladder de glijbaan op om daarna de super snelle glijbaan af te gaan. Op deze 18 meter lange safaribaan heb je uren lang spring en klim plezier!

Om je evenement in jungle thema compleet te maken hebben we nog meer spring en speel plezier in jungle thema. Klik HIER om alle artikelen in jungle thema te bekijken.

Kenmerken Safaribaan

  • Afmetingen: 18×4 meter (LxB)
  • Transportafmetingen: 2 keer 100×140 cm
  • Gewicht: Totaal van de 2 losse delen 300 kg
  • Wordt geleverd met 2 standaard blowers van elk 1100 watt

Als je besluit om de safaribaan zelf af te komen halen, hou dan rekening met de grote afmetingen en het totaal gewicht van de 2 losse kussens. Wij raden aan om een flinke aanhangwagen of busje te gebruiken.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.