Survivalbaan


Survivalbaan huren

De survivalbaan van Reemark biedt een spannende uitdaging met verschillende hindernissen. Klim onder netten, kruip door buizen en beklim bergen. Perfect voor evenementen en sportdagen.

Hoe we werken

Bij Reemark zorgen we voor een soepel huurervaring, van boeking tot bezorging. Onze ervaren medewerkers zetten de survivalbaan snel en veilig op en breken deze ook weer af.

Hoe te gebruiken

De survivalbaan is eenvoudig te gebruiken: deelnemers klimmen, klauteren en manoeuvreren door diverse obstakels. Zorg voor toezicht en veiligheidsinstructies om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.

Kenmerken

Afmetingen: 15x4x5 meter(LxBxH) Gewicht: 140 kg
Transportafmetingen: 120x150cm Wordt geleverd met 1 standaard blower van 1100 watt.

Bezorging, op- en afbouw

We kunnen de survivalbaan voor €0,73 per kilometer bezorgen. Op- en afbouwservice is beschikbaar. Indien u de survivalbaan zelf komt afhalen, raden wij aan om een stevige aanhangwagen te gebruiken.

Vragen?

Neem contact met ons op via e-mail info@reemark.nl of telefoon 0299 46 36 03 voor vragen of boekingen. Wij zijn ook beschikbaar via whatsapp 06 553 554 42.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.