Opblaasbaar rodeostier


Opblaasbare rodeostier

Onze opblaasbare rodeostier is de perfecte avontuurlijke toevoeging aan ieder kinderfeestje. Bij deze bokkige rodeostier nemen vriendjes en vriendinnetjes letterlijk de touwtjes in handen en bepalen ze hoe wild jouw rit is. Klim op de rug van deze wilde stier, houd de teugel stevig vast in je handen en houd zo lang mogelijk je balans terwijl 4 kinderen de stier alle kanten op trekken met de touwen aan de zijkant. Versla jij deze epische rodeo en kroon je jezelf tot een échte cowboy?

  • Handbediend met touwen aan de zijkant
  • Afhalen of bezorging aan huis
  • Complete cowboyervaring

Veilige val na een wilde rodeorit

Veiligheid is natuurlijk van groot belang bij een rodeorit op deze grote stier. Om de stier heen ligt een opgeblazen valkussen met een diameter van 6 meter dat zorgt voor een veilige, zachte landing. Zo hoef je je geen zorgen te maken tijdens de wilde ritten van de kinderen.

Producteigenschappen opblaasbare rodeostier

Opblaasbare stier en valkussen

Gewicht 65 kg
Afmetingen 5 x 5 meter

Let op! Niet geschikt voor volwassenen.

Afhalen en installatie

De afgehuurde opblaasbare rodeostier haal je eenvoudig af op de Zesstedenweg 1, Warder. De transportafmetingen van deze stier zijn 60 cm x 120 cm. We leveren er standaard 1 blower bij van 1100 watt voor het opblazen van de stier.

Bezorg- en montageservice

Laat je de bezorging en montage liever over aan ons team? Kies bij de bestelling voor onze montage- en demontageservice. We leveren de opblaasbare rodeostier tijdig bij je thuis af en maken hem gereed voor het feest. Na het feest ruimen we hem ook weer voor je op. Zo ontzorgen we je volledig! De kosten voor deze dienst bedragen € 35,- met een vergoeding van € 0,73 per kilometer.

Contact opnemen

Heb je een vraag over de afhuur van onze opblaasbare rodeostier of wil je meer weten over onze bezorg- en installatiediensten? Neem gerust contact met ons op via 0299 46 36 03 of stuur een mail naar info@reemark.nl. We beantwoorden graag al je vragen!

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.