Rodeostier Western


Western rodeostier huren

Yeehaw, breng de sensatie van het wilde westen naar jouw evenement met deze wilde western rodeostier van Reemark. Deze stier daagt je uit met realistische bewegingen en is alleen tembaar door de allerbeste cowboys van Nederland. Spring op zijn rug, pak de teugel stevig vast met 1 hand en bereid je voor op een wilde rit met deze bokkige stier. Voel de adrenaline, test je balans terwijl hij linksom en rechtsom draait en lach om de spectaculaire valpartijen op het veilige valkussen! Van themafeesten en kinderverjaardagen tot bedrijfsevenementen en familiedagen, deze wilde rodeostier is een avontuur voor jong en oud. De snelheid van de stier stel je zelf in.

Zachte landing op het ruime valkussen

Als je valt, en dat gebeurt zeker, kom je terecht op een zacht valkussen. Dit vierkante valkussen van 6 bij 6 meter garandeert een veilige afloop van iedere rit en is in volledige western stijl met cactussen voor de ultieme rodeo-ervaring!

Producteigenschappen western rodeostier

Valkussen

Gewicht 75 kg
Afmetingen 6 x 6 meter

Rodeostier

Gewicht 400 kg
Afmetingen 180 cm x 50 cm

Afhalen en installatie

De gehuurde western rodeostier haal je af op de Zesstedenweg 1, Warder. Voor de installatie is het essentieel dat je minimaal 1 vrije stroomgroep van 16 ampère heeft. Zo ben je zeker van voldoende stroomvoorziening voor de mechanische western rodeostier, zonder dat het andere apparaten beïnvloedt of overbelast.

Installatieservice

Laat je de installatie en afbouw liever over aan professionals? Voor een bijbetaling van slechts € 35,- regelen we de volledige montage en demontage op jouw evenement.

Bezorg- en installatieservice

Laat je de western rodeostier liever bij je thuis bezorgen en installeren door ons team? Dan staan we voor je klaar met onze bezorg- en installatieservice! De kosten voor deze service bedragen € 35,- voor montage en demontage en een vergoeding van € 0,73 per gereden kilometer. Zorg ervoor dat de materialen en kussens opgeruimd en klaar zijn voor transport als we het bij je ophalen.

Contact opnemen

Heb je een vraag over het afhuren van de western rodeostier of wil je meer weten over onze services? Aarzel niet en neem contact met ons op via 0299 46 36 03 of stuur een mail naar info@reemark.nl. We helpen je graag verder.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.