Stormbaan huren

Stormbaan voor jouw zeskamp of sportdag

Een sportdag extra uitdagend maken? De stormbanen van Reemark zijn een waar spektakel voor jouw zeskamp of ander sportevenement. Denk aan een buikschuifbaan, parkourbanen en opblaasbare buitenspellen. De kinderen zullen nooit uitgespeeld raken.

Soorten stormbanen

Wij hebben verschillende soorten kleurrijke stormbanen in ons aanbod. Laat de kinderen klimmen door bijvoorbeeld een jungle of piratenboot. Alle stormbanen zijn door een strenge keuring gegaan, waarna ze NEN-gecertificeerd zijn. Alle hindernissen zijn gemaakt van zacht opblaasbaar materiaal en sommige stormbanen hebben vangnetten.

Stormbaan levering

Voor maar € 35,- komen wij bij je langs om de stormbaan op te zetten. We leveren de stormbanen met NEN-voorwaarden inclusief de gebruiksinstructie, evaluatieformulier, identificatietekens en een actueel dossier van (type)goedkeuring. Na afloop van het evenement breken we alles af en nemen we het weer mee.

Andere attracties

We hebben nog veel meer attracties in ons assortiment die jouw sport & spelmiddag kunnen aanvullen. Bijvoorbeeld springkussens, klimwanden, rodeostieren en ballenbakken.

Contact met Reemark Attractieverhuur

Meer weten over de mogelijkheden van het huren van een stormbaan? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0299 46 36 03. Liever contact via WhatsApp of e-mail? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Contactformulier Whatsapp