Bent u op zoek naar een springkussen voor een evenement of feest in Alkmaar of omstreken? Dan bent u bij Reemark Attractieverhuur aan het juiste adres. De springkussens en springkastelen die wij aanbieden vanuit ons assortiment zijn zeer geschikt voor al de grote evenementen en feesten die u organiseert. De aanwezige kinderen kunnen zich uren vermaken en kijken blij terug op het feest, een springkussen is immers altijd een echte publiekstrekker.

 

Soorten springkussens en springkastelen te huur

Bij Reemark verhuren wij veel verschillende soorten springkussens. Wij zetten enkele van onze populairste springkussens voor u op een rijtje:

  • Een springkussens voor de echte jongedames
    Viert uw dochter haar partijtje? Wij hebben het perfecte springkussen voor haar. Een groot roze prinsessen springkussen. Hoeft het niet zó meisjesachtig? Dan hebben we nog een leuk prinsessenkasteel met een prins erbij. Zo’n klassiek springkussen valt altijd in de smaak.
  • Op zoek naar avontuur? Kies dan voor een springkussen in het thema jungle. Wij hebben veel verschillende soorten en maten. Wilt u een springkussen met een glijbaan of een mini springkussen? U zegt het maar!
  • Een echte dierenvriend? Wij hebben veel springkussens met dieren erop. Zoals onze buikschuifbaan, hier glijdt u zo in de bek van een haai. Of de happende krokodil, de bek van de kroko gaat op en neer. De kinderen klimmen aan de achterkant naar binnen en komen aan de voorkant door de bek van de krokodil naar buiten glijden.

 

Het springkussen geleverd in Alkmaar?

Het is natuurlijk mogelijk om het springkussen zelf af te halen. Lees hierover meer informatie onder het kopje ‘onder ons’. Het is ook een mogelijkheid om het springkussen te laten leveren op locatie. Voor het bezorgen rekenen wij €0,60 per kilometer. Tijdens uw bestelling worden de eventuele bezorgkosten op basis van de opgegeven postcode direct berekend. Zo weet u precies wat u kwijt bent als u het springkussen in Alkmaar wilt laten bezorgen.

 

Meer informatie of contact?

Als u vragen heeft of een suggestie wilt doen, vul dan ons contactformulier in. Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan ook, op telefoonnummer 0229-463603.