Met een springkussen van Reemark Attractieverhuur wordt uw evenement in Purmerend gegarandeerd een succes. Wilt u een feest of kinderfeest echt compleet maken? Reemark verhuurt de leukste springkussens. Bij ons huurt u al een springkussen vanaf €50,- per dag. Neem snel een kijkje in ons assortiment.


Direct een springkussen huren in Purmerend

In onze webshop vindt u al onze springkussens. U ziet ook meteen wat de huur van een springkussen kost. Reemark Attractieverhuur is gevestigd in Warder, nabij Volendam. Klanten uit Purmerend en omgeving kunnen ervoor kiezen om zelf de attractie op te halen. Natuurlijk bezorgen wij de springkussens als u dat wenst ook op een door u gekozen locatie.

 

Attractieverhuur op locatie (Purmerend)

Al het gehuurde materiaal kunt u uiteraard zelf bij ons ophalen. Dat scheelt geld en u kunt grotendeels zelf bepalen wanneer u de spullen komt ophalen en retourneren. Wij willen natuurlijk dat het afhalen en terugbrengen zo voorspoedig mogelijk verloopt, denk daarom om het volgende:


Tijdstip van afhalen
Wanneer u ervoor kiest om de attractie zelf op te halen, wordt er een dag en een tijdstip met u afgesproken. Komt dit tijdstip toch niet uit? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer: 0229-463603. Op deze manier kunnen wij uw verhindering verwerken in onze planning en een nieuwe tijd met u afspreken.

 

Tips voor het afhalen
Op onze website staat aangegeven wat de transportafmetingen zijn en wat het gewicht is van onze attracties. Wij adviseren u om deze afmetingen vooraf te bekijken. Zo weet u of uw vervoer geschikt is voor het vervoeren van de springkussens.

 

De springkussens zijn vaak groot en zwaar. Reemark adviseert daarom om een aanhangwagen of een busje te gebruiken. Heeft u deze niet tot uw beschikking? U kunt er altijd nog voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen.

 

Wanneer het springkussen is aangekomen op locatie kunt u zien hoe het springkussen door ons is opgevouwen. Wij adviseren u om het springkussen op dezelfde manier terug te vouwen. Zo weet u zeker dat het springkussen, na het feest, weer goed op het pallet past en het geheel weer in het busje of op de aanhangen kan.

 

Wilt u een springkussen huren in Purmerend?

Bekijk dan ons assortiment online. Vindt u het lastig om een keuze te maken of heeft u advies nodig? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen u graag. Maak gebruik van ons contactformulier of bel 0229-463603.