Opzoek naar leuke, actieve spelletjes voor een sportdag? Dan ben u bij Reemark aan het juiste adres. Wij leveren allerlei leuke outdoor materialen voor een sportdag waarmee u lekker aan de slag kan.

Sportdag in Noord-Holland

Wij hebben een groot assortiment aan outdoor spelletjes in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor materialen die voor een actieve invulling van uw sportdag zorgen. U kunt de spelletjes voor uw sportdag bij ons ophalen, maar wij bezorgen ook door heel Noord-Holland. Daarnaast kunnen wij tegen betaling ook helpen met het opbouwen van de spellen.

Spellen voor uw sportdag

Bij het huren van materialen voor een sportdag denken mensen vaak gelijk aan hoefijzergooien, boogschieten en touwtrekken. Maar er zijn nog meer spellen die u bij uw sportdag kunt gebruiken. U hoeft zich natuurlijk niet te houden aan een spel die wel of niet bij een sportdag hoort. U kunt ook andere leuke spellen huren voor uw sportdag, zoals: klompwerpen, ijspegelvangen, boerengolf, zak- en broek lopen, spijkerbroek hangen, bal lopen en ringsteken. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een paar van deze spellen te huren voor uw sportdag, maar ook kiezen voor de huur van een pakket. Bij Reemark vindt u de een overzicht van scherp geprijsde spellen voor uw sportdag in Noord-Holland.

U kunt bij ons een afspraak maken om de spellen voor uw sportdag op te halen. Daarnaast bezorgen wij ook spelletjes voor uw sportdag in de regio Noord-Holland.

Bekijk en bestel hier direct de spellen voor de sportdag.