Spelverhuur

Kinderfeestje, bedrijfsuitje of een familiedag? Wij verhuren een passend spel voor elk feest. Zo verhuren wij bijvoorbeeld kinderspellen, oud Hollandse spellen en verschillende spelencircuits. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Domino, Jenga, Mikado, Bibberspiralen, Hoefijzergooien, Blikgooien en Midgetgolf.

Reemark heeft meer dan 100 verschillende spellen, er is dus genoeg keuze! Bekijk nu ons assortiment op de pagina van onze website.

 

Levering

Reemark levert in de regio Noord-Holland en heeft een net van bezorgpunten in Amsterdam, Haarlem, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Edam, Monnickendam, Hoorn, Zwaag, Beverwijk, Westzaan, Winkel, Ursem, Enkhuizen en Purmerend.

U kunt de verschillende spellen bij ons komen ophalen maar het is ook mogelijk dat wij de spellen bij u komen afleveren. Tegen een kleine vergoeding worden de spellen op een door u gewenste locatie afgeleverd.

 

Meer informatie over spelverhuur?

Bent u op zoek naar vermaak voor de kinderen? Of wilt u ook de volwassenen bezighouden op uw feestje of evenement? Bekijk ons grote aanbod online. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem contact met ons op via ons contactformulier of 0299 46 36 03.

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons langskomen voor een bestelling of voor advies. Maak hiervoor wel even een afspraak.